Firmaprofil

​Lokalt murerfirma leverer høj kvalitet og gode kundeoplevelser

I 2009 stiftede murermester Jan Egede Christensen Murerfirmaet Brogaard på Høstenvej nær Haslev og Dalby.

​Jan ville drive et lokalt murerfirma, som kunne levere personlige kvalitetsløsninger og ekstraordinær service til sine kunder.

​For at leve op til det, startede virksomheden i det små. Og der er den blevet. Med blot tre ansatte og samarbejdsaftaler med små, lokale underentreprenører, har Murerfirmaet Brogaard i dag, otte år efter stiftelsen, stadig fokus på hovedformålet: Kunderne skal kende os, og de skal vide, hvad de får.

​Og netop det at holde det småt og personligt med et højt serviceniveau, har vist sig at bære frugt. De tilfredse kunder, som har brugt Jan og hans ansatte i Murerfirmaet Brogaard kommer tilbage. Og de giver deres varmeste anbefalinger videre, når de møder andre, der skal have udført arbejde i- og på huset.

De mange gode anbefalinger fra tilfredse kunder har sikret, at det lille firmas kundegrundlag er steget stødt siden det første gang så dagens lys i januar 2009.

Den gode service ligger i den personlige kontakt – også med underentreprenører

Murerfirmaet Brogaard består af Jan Egede Christensen, som er murermester og hans to murersvende, Jesper og Peter. De leverer selvsagt alt inden for murerarbejde, og de tager altid udgangspunkt i kundernes behov. Men vælger du at gå til Murerfirmaet Brogaard, kan du faktisk få alt hvad hjertet begærer af håndværks- og entreprenørarbejde. Jan har nemlig sikret gode aftaler og solidt samarbejde med en lang række lokale underentreprenører, og derfor kan han sikre levering af stort set alle de typer arbejde, du har behov for.

Det er vigtigt for Jan at sigte efter lokale underentreprenører, men alligevel går han aldrig på kompromis med kvaliteten. Derfor er det vigtigste udvælgelseskriterie naturligvis underentreprenørens evne til at udføre arbejde af højeste kvalitet.

Skal du have udført arbejde, der strækker sig længere end murerarbejde, faciliterer Jan gerne kontakt til sine underentreprenører, som du derefter selv taler med. Det sikrer, at du altid ved hvem, der leverer det arbejde, du skal have lavet. Og du har naturligvis altid indflydelse på, hvilke entreprenører, der kommer ud til dig. Det sikrer både høj standard og din tryghed.

Få rådgivning i forbindelse med dit byggeprojekt

Jan er rig på erfaring i planlægning og udførelse af byggeprojekter. Denne erfaring kan vise sig at være guld værd for dig, der står over for renovering eller ombygning af dit hjem.

​Havde du for eksempel tænkt på, at mørk fugefarve mellem dine badeværelsesfliser kommer til at se mindre slidt og snavset ud end lys? Eller at den populære klinkebelægning i køkkener og gange kræver ekstra lydisolering, hvis akustikken i dit hjem skal være behagelig?

​En af de store glæder ved at være et lille, lokalt murerfirma er, at der er tid til at indgå som kvalificeret og ærlig sparringspartner på de projekter, som Jan og hans murersvende påtager sig. Det er naturligvis altid op til dig, hvordan du ønsker dig, at det endelige resultat bliver, men der er rig mulighed for at få nye indsigter og aha-oplevelser, hvis du tager Jan med på råd.

​Står du over for et kommende byggeprojekt?

Så ring til os i dag på 21 72 14 80 og kontakt Murerfirmaet Brogaard for et uforpligtende tilbud