Referencer

Vi er en erfaren virksomhed inden for murerfaget. Vi bygger på kvaliteten.

Totalrenovering, Søborg


I en periode over ca. 6 måneder gennemgik vores hjem i Søborg en transformation fra misligholdt villa fra, 1964 til moderne bolig i både funktionalitet, energiprofil og visuelt udtryk.Jan stod i spidsen for totalentreprisen, der omfattede udvendig efterisolering og oppudsning af alle udvendige vægge, udskiftning af alle døre og vinduer, nyt tag, nyt plankegulv med vandbåren gulvvarme, etablering af nyt køkken og adskillige nye badeværelser, ny kloak- og vandafledningsløsning, etablering af omfangsdræn og faskine, vandssikring af fundamenter, udvendigt anlægsarbejde og etablering af nye el-installationer i hele huset.

Vi har været utroligt glade for samarbejdet med Jan og det team af håndværkere han har haft med på opgaven. Den håndværksmæssige standard har været i top, og opgaverne er blevet løst med en solid faglig integritet. De udfordringer, der forventligt opstår undervejs i så stort et projekt, har vi diskuteret åbent, og Jan har været skarp i forhold til, at finde gode og prisfornuftige løsninger.

Vi ser frem til at arbejde sammen med Jan igen, når vi om nogle år skal opføre en tilbygning.

Flemming og Lorena​

 


 

Nyt badeværelse

“I forbindelse med en vandskade fik jeg fat i Jan, og vil da lige sige, at det har været en fantastisk oplevelse at have Jan gående.

Det er super flot håndværk han levere, og ikke nok med det, han giver også rigtig mange gode råd, til hvad man ikke skal lave og hvad man skal lave.

-Blandt andet mødtes vi i flisecenteret hvor vi så på fliser som ville passe til rummet.

I hele processen har Jan hele tiden holdt mig ajour og vi har i fælleskab fundet ud af, hvordan tingene skulle se ud.

Samtidig er Jan rigtig god til at koordinere med de andre håndværker så der ikke er så meget spildtid…”

Tusinde tak Jan, jeg er BARE så glad for mit nye badeværelse.

Venlig hilsen

Lene Heiberg Nielsen