Isolering

Spar på varmeregningen med udvendig isolering

​Ifølge Energitjenesten bruger en almindelig husstand 40% af det samlede energiforbrug på at opvarme boligen. Opvarmning af din bolig er dyrt og kan være til gene for miljøet. Derfor kan det være en rigtig fornuftig investering at efterisolere dit hus. Huse, der er godt isoleret holder bedre på varmen, og så skal du bruge mindre energi på kontinuerligt at varme det op.

Mange fravælger efterisolering, fordi det er et omfattende projekt. Foruden selve isoleringsarbejdet, som, hvis man er uheldig, kan medføre skader på elinstallationer, varmerør med mere, kræver det også tapetsering, maling og masser af rengøring, når isoleringen er færdiggjort.

 

Udvendig isolering af dit hus

Derfor kan det være en idé at overveje udvendig isolering af huset.

Udvendig isolering er isolering af husets ydervægge. Du slipper altså for de gener det medfører at gennemføre et omfattende indendørsprojekt og kan alligevel opnå de energimæssige og økonomiske fordele, der er ved efterisolering af et dårligt isoleret hus. Udvendig isolering er desuden op imod 30 procent mere effektiv end indvendig isolering, fordi huset, så at sige, pakkes ind i isolering, så ydervæggene holdes varme året rundt.

Udvendig isolering er et større indgreb på husets facade. Derfor er det en god idé at få det gjort i forbindelse med renovering eller vedligeholdelse af denne. Det kan eksempelvis være hvis vinduerne skal skiftes, hvis ydervæggene skal filses, eller hvis huset skal pudses op. I forbindelse med sådanne typer af renovering giver det ofte mening at bede håndværkerne om at give huset en gang isolering og så foretage pudsningen af huset oven på denne.

Vi står klar med råd og vejledning

Hos Murerfirmaet Brogaard tilbyder vi udvendig efterisolering af dit hus. Vi kan vores kram, og sætter en ære i at udføre arbejdet til perfektion. Det er sådan, vi har fået vores mange loyale og tilfredse kunder.

Vi står altid klar med råd og vejledning i forbindelse med renovering af dit hus, og hvis du er interesseret i udvendig isolering, er du altid velkommen til at kontakte os, så vi kan give dig vores besyv med i forhold til arbejdets omfang, pris, tidshorisont og meget mere.Samtalen er naturligvis uforpligtende, og vi kommer selvfølgelig ud og besigtiger dit hus, før vi udfærdiger et tilbud til dig.

Du kan kontakte os ved at ringe på 21 72 14 80. Vi glæder os til at høre fra dig.